Loading

3 λόγοι για να επιλέξεις γάμο με λίγους καλεσμένους

από στην κατηγορία
2574

3 λόγοι για να επιλέξεις γάμο με λίγους καλεσμένους


Προτού ξεκινήσεις την αναζήτηση εκκλησίας, κέντρου, menu, κλπ, πρέπει να έχεις καταλήξει με το ταίρι σου στον αριθμό των καλεσμένων. Πολλοί επιλέγουν έναν ανοιχτό, όπως συνηθίζουμε να λέμε γάμο, δεν είναι λίγοι όμως αυτοί που ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας, έχοντας γύρω τους ελάχιστα άτομα. Να λοιπόν, μερικά πλεονεκτήματα ενός τέτοιου γάμου.


Μικρότερος προϋπολογισμός!


Επόμενο είναι, έχοντας λίγους προσκεκλημένους οι οικονομικές απαιτήσεις να είναι πολύ μικρότερες.Με αυτό το αβαντάζ λοιπόν, γλιτώνεις αρκετές περικοπές που θα πραγματοποιούσες αναγκαστικά για να ανταποκριθείς στο μεγάλο αριθμό προσκεκλημένων.Ετσι έχεις τη δυνατότητα να επιλέξεις τις μπομπονιέρες που σου αρέσουν περισσότερο, μια περίτεχνη διακόσμηση, ένα πλούσιο menu, το χώρο δεξίωσης που επιθυμείς εσύ και ο ανθρωπος σου, χωρίς να σε απασχολούν τόσο οι τσουχτερές τιμές.Και αν ακόμα τα χρήματα που διαθέτεις είναι ελάχιστα, ο μικρός αριθμός καλεσμένων  σε διευκολύνει να καταφύγεις σε χειροποιητες λυσεις, όπως να φτιάξεις με τη βοήθεια φίλων τις μπομπονιέρες και το στολισμό και να το γιορτάσετε σε ένα παραδοσιακό ταβερνάκι ή και στο σπίτι!


Κάντο κάπου εξωτικά!


Δεν είμαστε λίγοι, αυτοί που επιθυμούμε να παντρευτούμε σε ένα διαφορετικό μέρος από το αναμενόμενο. Ένας καλοκαιρινος γάμος σε νησί φαντάζει ιδανικός. Πόσο μάλλον σε έναν ειδυλλιακό προορισμό του εξωτερικού, όπου θα μπορέσεις να συνδυάσεις το ταξίδι του μέλιτος.Ακούγεται δύσκολο, αλλά αν αποφασίσεις να είστε λίγοι και καλοί, μπορείς...Ουσιαστικά το budget που θα διέθετες για τους 100 και παραπάνω καλεσμένους σου, θα καλύψει το κόστος του ταξιδιού και της διαμονής με τον/την αγαπημένη σου και των ελάχιστων φίλων που θα έχεις δίπλα σου.Σκέψου το!


Θα διασκεδάσεις με την ψυχή σου!


Χωρίς να σημαίνει, ότι αν μοιραστείς τη μέρα του γάμου σου με πολλους δε θα περάσεις καλά, ένας γάμος σε κλειστό κύκλο θα  σας μείνει αξέχαστος. Και αυτό γιατί, κακά τα ψέματα, θα λειψουν οι τυπικότητες επομένως θα νιώθεις τόσο άνετα, σαν να έχεις βγει ένα βράδυ για διασκέδαση με τους κολλητούς σου.Επιπλέον θα έχετε και οι δυο  λιγότερο αγχος, θα είστε χαλαροί και άνετοι και θα απολαύσετε ουσιαστικα κάθε λεπτό.Η επιλογή είναι δική σου...Είτε λίγοι, είτε πολλοί να περάσετε υπέροχα!