Loading

Εσύ ποιός τύπος νύφης είσαι?

από στην κατηγορία
6307

Εσύ ποιός τύπος νύφης είσαι?


Όλες οι γυναίκες δεν είμαστε ίδιες.. Επομενως ούτε και οι νύφες.Υπάρχουν πολλοί τύποι που καθορίζονται από την προσωπικότητα και το ταμπεραμέντο της κάθε γυναίκας.

Εσύ έχεις αναρωτηθεί ποιος τύπος νύφης είσαι?

Η “stylish - vogue”

Όλες οι νύφες θέλουν να λάμπουν, αυτή όμως λίγο παραπάνω. Θέλει να διαφέρει και όλες της οι επιλογές να αποτελέσουν πρόταση για τις επόμενες επίδοξες νύφες. Θα κοιτάξει και την τελευταία λεπτομέρεια στο το νυφικό, τα μαλλιά, το μακιγιάζ της, αλλά θα επιμεληθεί και την εμφάνιση της  μαμάς και της αδελφής της καθώς θα φροντίσει αψογα και τα παρανυφάκια της.Θα κουραστεί λίγο παραπάνω αλλά δε θα αφήσει τίποτα στην τύχη του και φυσικά ουτε τη διακόσμηση, τόσο της εκκλησιας όσο και των τραπεζιών των προσκεκλημένων της.

Η “πριγκίπισσα”

Αυτή η νύφη ονειρεύεται την ημέρα του γάμου της, από τότε που ήταν στο δημοτικό...Μέχρι που αυτή η μέρα έφτασε και τα θέλει όλα ακριβώς όπως τα έιχε φανταστει. Θα επιλέξει  το πιο εντυπωσιακό νυφικό που θα βρει στην αγορά, θα φτάσει στην εκκλησία με άμαξα ή με καραβάκι, θα την συνοδεύουν συγγενείς και φίλοι τραγουδώντας.Και κάπως έτσι, με αυτή τη ρομαντική διάθεση, το όνειρο γίνεται πραγματικότητα..

Η “ζεν”

Εντάξει ...είπε το ναι, αλλά αυτο δε σημαίνει ότι θα αλλάξει και τους ρυθμούς της ζωης της επειδή θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της.. Όλα θα τα επιμεληθεί αλλά χωρις περιττο αγχος. Δε θα διστάσει να ζητήσει βοήθεια από τις φίλες της αν τα βρει σκούρα και πάντα με ψυχραιμία θα βρει λύσεις για όλα.Ετσι εκείνη την ημέρα θα απολαύσει τη στιγμή, θα το ζήσει και θα το χαρεί, χωρίς να νοιάζεται ιδιαίτερα για τους τύπους.

Η “παραδοσιακή”

Όλα θα γίνουν  κατά παράδοση! Η εκκλησια, το τραπέζι, το γλέντι πριν το γάμο. Δε θα παραλείψει να καλέσει κανέναν, ακόμα και κάποιους συγγενείς που δεν συναναστρέφεται ιδιαίτερα, μόνο και μόνο για να μη χαλάσει το χατήρι του μπαμπά...Δε θα παραλείψει κανένα έθιμο του τόπου της και σίγουρα κάποιες μέρες πριν το γάμο, θα αφήσει το ταίρι της και θα μείνει στο πατρικό της.Ο γαμπρός και οι καλεσμένοι  θα την περιμενουν σίγουρα μισή ωρίτσα αλλά θα τους αποζημιώσει με το χαμόγελο της!