Loading

Το νυφικό που θα αναδείξει το δικό μου σωματότυπο!

από στην κατηγορία
6719

Το νυφικό που θα αναδείξει το δικό μου σωματότυπο!

Κάθε γυναίκα σε κάποια φάση της ζωής της, έχει φανταστεί το νυφικό της. Το σίγουρο είναι ότι καμία μέλλουσα νύφη δεν μπορεί να μείνει ανεπηρέαστη απο τις εκάστοτε τάσεις της μόδας στα νυφικά φορέματα. Για κάθε μια μας σίγουρα υπάρχει το ιδανικό νυφικό φόρεμα που θα αναδείξει την προσωπικότητα μας χωρίς να παραλείψει να κολακεύσει και το σώμα μας.

Νυφικό “γοργόνα “

Στενό από τους ώμους έως το γόνατο, με χαρακτηριστικό άνοιγμα χαμηλά στο ύψος των ποδιών. Σικάτο,κομψό και απλό ταυτόχρονα είναι αυτό που θα αναδείξει τη θηλυκότητά σας. Προϋποθέτει σωστές αναλογίες και σίγουρα αν έχετε  σωματότυπο κλεψύδρα θα κλέψετε την παράσταση ακόμα παραπάνω! Καλύτερα να το αποφύγετέ αν έχετε κάποιους extra πόντους σε μέση και γοφούς. Αν το επιλέξετε και διαθέτετε καλλίγραμμα πόδια αναδείξτε τα, με ένα διακριτικό σκίσιμο .Εναλλακτικά προτιμήστε ένα βαθύ άνοιγμα στην πλάτη ή τονίστε  διακριτικά το ντεκολτέ σας.

Νυφικό με χρώμα

Προσωπικά δεν είναι από τις αγαπημένες μου επιλογές. Αν όμως το επιλέξετε θέλει προσοχή. Για παράδειγμα, ένα έντονο χρώμα όπως το κόκκινο στο νυφικό σας, θα σας κάνει αυτόματα ξεχωριστή ,δε θα σας κολακεύσει όμως  αν έχετε ένα μέτριο ανάστημα και έντονες καμπύλες. Εναλλακτικά, αν θέλετε να αποφύγετέ το κλασικό λευκό και ιβουάρ ,διαλέξτε ένα ροζ της πούδρας με τούλινη φούστα ή ένα χρυσό maxi με αρχαιοελληνικό χαρακτήρα. Αν διαθέτετε αναλογίες μοντέλου μη φοβηθείτε έντονο χρώμα, με πριγκηπικό ύφος και ανάλογα αξεσουάρ.



Κοντό νυφικό

Αν είστε από τις τυχερές και τα πόδια σας είναι το δυνατό σας σημείο τολμήστε το!Δώστε ένταση στο πάνω μέρος του νυφικού , επιλέγοντας ιδιαίτερα  υφάσματα , σχέδια, δαντέλες, έντονα κοψίματα στους ώμους, ακόμα και στοιχεία με λάμψη όπως στρας..Τα πόδια σας θα είναι και το σημείο αναφοράς .Επομένως καλύψτε την πλάτη και το μπούστο σας,αφήνοντας απλή τη φούστα. Δε χρειάζεται να υπερβάλλετε με το ύψος..Λίγοι πόντοι πάνω από το γόνατο, είναι αρκετοί για να είστε όμορφες και λαμπερές αλλά ταυτόχρονα υπέρκομψες.





Νυφικό για παραλία

Αν έχετε προγραμματίσει το γάμο σας σε ένα παραθαλάσσιο εκκλησάκι και το πάρτι σας στην άμμο, ένα αέρινο νυφικό με minimal στοιχειά είναι ιδανικό. Είτε είστε ψηλόλιγνη, είτε μικροκαμωμένη, με καμπύλες ή χωρίς μην το φοβηθείτε..Προτιμήστε ανάλαφρα, μαλακά  υφάσματα και πιέτες στο κάτω μέρος του φορέματος αναδεικνύοντας το πάνω μέρος του σώματος σας με το μπουστιέ και την πλάτη σας .Εναλλακτικά ένα crop top δαντελωτό με μια ψηλόμεση μακριά φούστα, θα είναι μια εξαιρετική επιλογή. Φυσικά ένα τέτοιο νυφικό δε σας δεσμεύει ως προς το χώρο  που θα πραγματοποιηθεί ο γάμος και η δεξίωση σας . Με τα κατάλληλα αξεσουάρ θα σας βγάλει ασπροπρόσωπη σε κάθε περίσταση.



 

Bohemian νυφικό

Μεγάλη,αγαπημένη τάση, ιδιαίτερη και στιλάτη ...Ένα νυφικό με boho στοιχεία, ταιριάζει στις περισσότερες γυναίκες καθώς  τα φορέματα με αυτό το χαρακτήρα δε “γλείφουν” το σώμα, (τονίζοντας έτσι τυχόν ατέλειές), αντιθέτως το αγκαλιάζουν χαλαρά δίνοντας έμφαση συνήθως στη μέση , σημείο κλειδί που κολακεύει κάθε σωματότυπο. Κεντήματα, διακριτικά λουλούδι, γεωμετρικά σχέδια αλλά και ρομαντικές δαντέλες είναι στοιχειά που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε τη μεγάλη μέρα! Τολμήστε το και θα βγείτε κερδισμένες ...