Loading

Είστε ο μπαμπάς της νύφης ή του γαμπρού;Να πως θα βοηθήσετε

από στην κατηγορία
1453

Είστε ο μπαμπάς της νύφης ή του γαμπρού;Να πως θα βοηθήσετε

Εκτός από την οικονομική βοήθεια υπάρχουν αρκετά μικρα ,αλλά άκρως βοηθητικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για τους μελλόνυμφους.


Οργανωθείτε από νωρις!

Φτιάξτε έγκαιρα ένα οικονομικό πλάνο ,με το οποίο θα καθορίσετε τι ακριβώς μπορείτε εσείς να προσφέρετε και γνωστοποιήστε το στο ζευγάρι. Αυτό θα τους είναι ιδιαίτερα χρήσιμο ,μιας και από νωρίς θα μπορούν να προγραμματίσουν τα έξοδα τους.


Φανείτε προθυμος...

Ανατρέψτε  το στερεότυπο πως οτιδήποτε αφορά την οργάνωση ενός γάμου είναι γυναικεία υπόθεση .Σίγουρα μπορείτε και εσείς, ο πατέρας της νύφης ,να δώσετε ένα χέρι βοηθείας! Για παράδειγμα ,αν σας αρέσει η κηπουρική και ασχολείστε ,γιατί να μη βοηθήσετε στο στολισμό ? Ή αν είστε λάτρης της μαγειρικής και της ζαχαροπλαστικής δώστε ιδέες στο ζευγάρι και βοηθείστε τους στις γευστικές δοκιμές.


Δώστε ένα χέρι βοηθείας!

Κακά τα ψέματα. Η οργάνωση ενός γάμου έχει αρκετό τρέξιμο.Το ζευγάρι έχει να μεριμνήσει για πολλά ,συνεχίζοντας παράλληλα την καθημερινότητα του.Βοηθείστε λοιπόν την κατάσταση αναλαμβάνοντας κάποιες διεκπεραιωτικές δουλειές.Όπως για παράδειγμα να προμηθευτείτε εσείς τα παράβολα από την εφορία ,επισκεφθείτε τα μαγαζιά που έχουν επιλέξει τα παιδιά σας για τις αγορές τους,  για να καταβάλετε προκαταβολές ή να παραλάβετε πράγματα πχ τις μπομπονιέρες.Γράψτε μερικές διευθυνσεις και ονοματα στα προσκλητηρια και ταχυδρομηστε τα. Έτσι ο γαμπρος και η νύφη θα κερδίσουν πολυτιμο χρονο που τόσο έχουν ανάγκη αυτή την περίοδο.


Μπαμπάς η ήρεμη δύναμη!

Γίνετε αντικειμενικός διαμεσολαβητης σε εντάσεις που είναι πιθανό να υπάρξουν. Κάνετε ό, τι καλύτερο μπορείτε σε περιπτώσεις διαμαχης του ζευγαριού μεταξύ του ή άλλων μελών της οικογένειας.Φανείτε εσεις  η φωνή της λογικής και λειτουργείστε σαν πυροσβέστης,για να κυλήσουν ολα ομαλα.


Απολαύστε το!

Τέλος διασκεδάστε! Και κατα τη διαρκεια των προετοιμασιων αλλα και την ημέρα της τελετης..Χαρείτε τις στιγμές ,μοιραστειτε τις με τους αγαπημένους σας φίλους ,χορέψτε ,γελάστε και απολαύστε τα νιόπαντρα παιδια σας!