Loading

Θα γίνω κουμπάρος - κουμπάρα!Τι πρέπει να κάνω?

από στην κατηγορία
3031

Θα γίνω κουμπάρος!Τι πρέπει να κάνω?

Μόλις σου πρότεινε ο καλύτερος σου φίλος, ή φίλη να γίνεις κουμπάρος στο θρησκευτικό του γάμο. Φυσικά είπες το ναι, καθώς είναι μεγάλη τιμή για εσένα. Μη μείνεις όμως μόνο στον τίτλο. Αντίθετα πάρε ενεργά το ρόλο σου και βοηθησε το ζευγάρι ουσιαστικά. Δες παρακάτω τι μπορείς να κάνεις.


Φρόντισε έγκαιρα τις αγορές σου..

Σαν κουμπάρος, έχεις να προβείς σε κάποιες συγκεκριμένες αγορές. Ενημερώσου νωρίς και κανόνισε τόσο τον προϋπολογισμό σου, όσο και το χρόνο σου. Και αυτό γιατί κάποιες αγορές  θα πρέπει να γίνουν μαζί με το ζευγάρι. Μία από αυτές είναι τα στέφανα και οι λαμπάδες που θα στέκουν δίπλα τους, την ώρα του μυστηρίου. Θα χρειαστεί επίσης να αγοράσεις το λεγόμενο σετ του κουμπάρου, δηλαδή το δίσκο με την καράφα, το ποτήρι και το κρασί. Αφού τελεστεστεί το μυστήριο θα πρέπει να δώσεις και κάποιο ποσό στον ιερέα, για τα έξοδα της τελετής. Τέλος όπως, όπως κάθε καλεσμένος, θα πρέπει να κάνεις ένα δώρο στο ζευγάρι ή εναλλακτικά μπορείς να αναλάβεις τα έξοδα του στολισμού ή την ενοικίαση του αυτοκινήτου.


Σχεδιάσε το bachelor party.

Ο γαμπρός και η νύφη διασκεδάζουν ο καθένας χωριστα, παρέα με του φίλους τους, γιορτάζοντας την τελευταία τους εξοδο με , ως ελεύθεροι. Εσύ λοιπόν αγαπητέ κουμπάρε ή κουμπάρα, έχεις να σχεδιάσεις που θα διασκεδάσετε. Κανόνισε και την τελευταία λεπτομέρεια, κάνοντας έκπληξη  στο γαμπρό ή στη νύφη. Είθισται οι κουμπάροι να αναλαμβάνουν τις οικονομικές απαιτήσεις της βραδιάς αυτής εξ ολοκλήρου, ή μαζί με την υπόλοιπη παρέα.


Πήγαινε μαζί τους στη γευστική δοκιμή.

Μετά από αρκετό ψάξιμο, οι μελλόνυμφοι έχουν καταλήξει στο χώρο της γαμήλιας δεξίωσης και μένει πια η απόφαση για το μενού. Η συμμετοχή σου λοιπόν, στη γευστική δοκιμή, θα φανεί σγουρα πολύ χρήσιμη για το ζευγάρι. Μια επιπλέον γνώμη θα τους βγάλει από τυχόν διλήμματα και θα τους εμπνεύσει σιγουριά και ανακουφιση για τις επιλογές τους.


Βάλε το λιθαράκι σου, για την αψεγάδιαστη εμφάνιση τους.

Και ποιος γαμπρός ή νύφη δε θέλει να λάμπει μέσα στο κοστούμι ή στο νυφικό αντίστοιχα; Εσύ είσαι το κατάλληλο άτομο που θα συνοδεύσει το γαμπρό ή τη νυφη, στις πρόβες και  θα δώσεις τις πολύτιμες συμβουλές για το επιθυμητό αποτέλεσμα. Γίνε ακούραστος και πρόθυμος και μην παραλείψεις να είσαι εκεί στην τελευταία πρόβα, που ειναι και καθοριστική!


Πανέτοιμος για τη μεγάλη μέρα

Και αφού έχεις μεριμνήσει τα πάντα και έφτασε η μέρα του γάμου, μένουν λίγα πράγματα να φροντίσεις ακόμα. Η παρουσία σου στο σπίτι του γαμπρού ή της νύφης κατά την προετοιμασία είναι απαραίτητη. Πρέπει όμως να φύγεις λίγο νωρίτερα και να φτάσεις στην εκκλησια, πριν τους καλεσμένους για να συνεννοηθείς με τους υπευθυνους της εκκλησίας οτι όλα είναι έτοιμα, να παραδώσεις τα στέφανα, το ποτήρι, το δισκο και το κρασι στο νεοκόρο, για να τα τοποθετήσει στη θέση τους, καθώς και το κουτάκι με τις βέρες του ζευγαριου. Επίσης πολύ πιθανό να χρειαστεί να φροντίσεις κάποιες τελευταιες λεπτομερειες σχετικά με το στολισμό και τη φωτογράφιση του μυστηρίου.Αυτά ήταν ! Μην ξεχασεις να είσαι πάντα δίπλά στο ζευγάρι  όποτε σε χρειαστεί, στα εύκολα αλλά και στα δύσκολα! Πάντα άξιος!