Loading

Έχω άγχος ! Θα πάνε όλα καλά τη “μεγάλη μέρα?”

από στην κατηγορία
1153

Έχω άγχος ! Θα πάνε όλα καλά τη “μεγάλη μέρα

Η μέρα πλησιάζει και εσείς είστε στον πυρετό των προετοιμασιών! Είστε ασταμάτητοι προκειμένου να προλάβετε τα πάντα και να είναι όλα στην εντέλεια την ημέρα του γάμου σας... Αναπόφευκτα το άγχος σας καταβάλλει. Άλλους περισσότερο, άλλους λιγότερο.

Πως μπορούμε λοιπόν να καταφέρουμε να το αποβάλουμε, ή έστω να το μειώσουμε ;

Ας δούμε μερικά tips….

“Τo γοργόν και χάριν έχει”

Μην αφήνετε τίποτα για την τελευταία στιγμή. Εφόσον πήρατε την μεγάλη απόφαση οργανωθείτε νωρίς. Μπείτε στο διαδίκτυο,ενημερωθείτε για τα απαραίτητα και κάντε μία λίστα για ότι θα χρειαστεί. Ξεκινήστε από τα βασικά. Βρείτε και κλείστε ημερομηνία στην εκκλησία που σας ενδιαφέρει από νωρίς. Υπολογίστε τον αριθμό των καλεσμένων σας και κάντε το ίδιο και για το χώρο της δεξίωσης. Συνεχίστε ακάθεκτοι και με τα υπόλοιπα, βέρες, νυφικό, στολισμός ,προσκλητήρια κλπ...Με σύμμαχο το χρόνο θα τα καταφέρετε όλα χωρίς καθόλου άγχος.

Εκπέμψτε S.O.S..

Αν νιώσετε ότι πιέζεστε, μιας και οι υπόλοιπες καθημερινές σας υποχρεώσεις “τρέχουν”, μη διστάσετε να ζητήσετε τη βοήθεια φίλων και συγγενών,ακόμα και των κουμπάρων. Για παράδειγμα μπορούν να σας βοηθήσουν με τα προσκλητήρια π.χ να γράψουν ονόματα και διευθύνσεις στους φακέλους .Να παραλάβουν τις μπομπονιέρες από το κατάστημα, να κάνουν έρευνα αγοράς για διάφορα (στολισμός, φωτογράφους, νυφικά, κοστούμια κλπ) έτσι ώστε εσείς να κερδίσετε πολύτιμο χρόνο.

Θετικές σκέψεις!

Κλείστε τα μάτια και ονειρευτείτε αυτή την ημέρα όπως ακριβώς την θέλετε. Πείτε στο εαυτό σας ότι όλα θα πάνε τέλεια. Συζητήστε με το σύντροφο σας και μοιραστείτε μαζί του τις αγωνίες σας. Μην ξεχνάτε ότι εσείς είστε οι πρωταγωνιστές, επομένως ζήστε το από την προετοιμασία ως το τέλος όπως εσείς επιθυμείτε. Πείτε όχι όταν νιώσετε ότι πιέζεστε και θέτετε σε δεύτερη μοίρα τα θέλω σας.

Σε λίγο παντρεύεστε τον/την αγαπημένο/η σας και αυτό αρκεί για να είστε ευτυχισμένοι!