Loading

Μικρά κολπάκια για άνεση με τα νυφικά σας ψηλοτάκουνα

από στην κατηγορία
1418

Μικρά κολπάκια για άνεση με τα νυφικά σας ψηλοτάκουνα


Αν φορέσεις κλασικές μυτερές γόβες ίσως σε “χτυπήσουν” ,όπως συνηθίζουμε να λέμε,κατά τη διάρκεια του μυστηρίου, αλλά και της δεξίωσης. Τα φαρμακεία διαθέτουν αυτοκόλλητα ,διάφανα επιθέματα για να αποφύγεις κάλλους ,φουσκάλες και τραυματισμούς που θα σου χαλάσουν το κέφι .

Αν τα παπούτσια σου τα αγόρασες επίτηδες μισό ή ένα νούμερο μεγαλύτερο ,για να σου χαρίσουν την άνεση που επιθυμείς ,όμως σου μπαινοβγαίνουν , προμηθεύσου μισό πατάκι που θα βρεις στο supermarket της γειτονιάς σου και εξασφάλισε έτσι την τέλεια εφαρμογή!Για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα τοποθέτησε στα παπούτσια σου πατάκι από τζελ που θα βρεις στο φαρμακείο και στον τσαγκάρη.

Ακόμα και αν διέθεσες πολλά χρήματα για τα νυφικά σου παπούτσια κερδίζοντας έτσι τα οφέλη ενός ποιοτικού καλοσχεδιασμένου παπουτσιού ,υπάρχει περίπτωση το τακούνι τους να σε κάνει να γλιστρήσεις...Ο τσαγκάρης θα σου δώσει τη λύση,τοποθετώντας ένα αντιολισθητικό υλικό. Αν πάλι δεν έχεις μεριμνήσει και συνειδητοποιήσεις τελευταία στιγμή ότι γλιστράς ,ψέκασε τα στο κάτω μέρος με λακ για τα μαλλιά .